Ha nem szeretnél lemaradni tartalmainkról, akkor lépj be a Doily.hu exkluzív Facebook csoportjába!

Ha közvéleménykutatást indítanánk, 10 nőből 9 tuti elégedetlen lenne a külsejével. Mert szépséghibája mindenkinek van, egy kis trükközéssel viszont bármelyik korrigálható. Senki sem tökéletes, ezt nem szabad elfeledni, de valamennyiünkben ott rejlik valami egyedi, valami szép, amit meg kell ragadni, amit ki kell emelni.

Kételkedsz a szépségedben? Íme a bizonyíték arra, hogy bármelyik nőből lehet díva!

Ennek a nőnek csak néhány nappal a lánya esküvője előtt esett le a tantusz, hogy sürgősen változtatnia kell a külsőjén. Már régóta nem volt megelégedve önmagával, és a menyegző kiváló lehetőséget nyújtott számára az átalakuláshoz. Ráadásul két hónapon belül betölti a 60-at, szóval minden oka megvolt arra, hogy levetkőzze magáról a régi, kopott stílusát, és valami egészen fiatalosat, divatosat öltsön magára.

A nő Christopher Hopkins népszerű stylist kezeire bízta magát. Minden vágya az volt, hogy visszanyerje egykori önbizalmát, és vakon hitt a szakember módszereiben. Hopkins nem teketóriázott: gyorsan átszabta az örömanya frizuráját, mely óriásit dobott az asszony kisugárzásán.

Ezt már olvastad? Ez a nő egy teljes átalakulást kért. Amikor kiállt a kamerák elé, felrobbant a hangulat!

Amikor meglátta magát a tükörben, a nő szemei a boldogságtól csillogtak, és abszolút elégedett volt az eredménnyel. Már csak egyetlen dolgot bánt: hogy nem vágott bele évekkel korábban! Bár mindenki azt hinné, az évek múltával a szépség is lekopik az ember arcáról, ez badarság!

Mindössze pár jó mozdulat kell, és máris az ifjú önmagad lehetsz. Vagy inkább egy díva? Te is úgy látod, hogy ez a nő a megszólalásik hasonlít Meryl Streepre?!