Ha nem szeretnél lemaradni tartalmainkról, akkor lépj be a Doily.hu exkluzív Facebook csoportjába!

Ha benevezel egy tehetségkutatóba, nem elegendő csak jónak lenned valamiben. Kell még valami ahhoz, hogy megcsillogtathasd a képességed: bátorságra és higgadtságra. Szégyenlősen, irulva-pirulva ki lehet ugyan állni a közönség elé, de a produkció sikerét csakis a vakmerőség hozhatja meg a versenyző számára.

Alig mert kiállni a színpadra... aztán... ez tényleg ugyanaz a pasi?!

A 27 esztendős Sam Black óriási tehetséggel született: arany hangja van, melyet kár lett volna eltitkolni a világ előtt. De önszántából a fiú sosem nevezett volna be az X Factorba. A barátnője unszolására végül beadta a derekát, de valahányszor a színpadra kellett állnia, a rivaldafénytől pokoli izgalom lett úrrá rajta.

Sam imádja a zenét, főként a ’60-as évek stílusát kedveli. Ennek margójára, az 1961-ben kiadott Runaround Sue című dallal készült a meghallgatásra. A lámpaláztól megbénulva látott hozzá a produkciójához, de a dallamok végül teljesen feloldozták a férfit. Beleadott minden örömet és lelkesedést ebbe a pár perces műsorszámba, amivel teljesen elvarázsolta a zsűrit. Bár egy régi zenei darabot választott, csodát művelt vele, és ezt Simon Cowell sem hagyta figyelem nélkül.

Sam Black négy igent kapott a mentoroktól, amire nagyon büszke nemcsak ő, hanem a kis családja is! Végülis mindenre képes az ember, csak akarnia kell.