Ha nem szeretnél lemaradni tartalmainkról, akkor lépj be a Doily.hu exkluzív Facebook csoportjába!

Bár idilli eseménynek lehetünk szemtanúi, Demi Lovato és Jesse Williams mennyegzője szomorúan végződik. Minden tökéletes: a szerelmük, a szemrevaló eljegyzési gyűrű, az esküvőre való előkészületek és maga a helyszín, de a gyönyörű arát mégis faképnél hagyja a Grace Klinika dögös színésze.

Jesse Williams és Demi Lovato összeházasodik! Íme az álomesküvő az énekesnő új klipjében

A vizuális anyagot Mark Pellington rendezte, és egy párkapcsolat rejtelmeit vázolja fel. Egyszer fent, egyszer lent: míg az egyik pillanatban Demi és Jess felhőtlenül boldog, addig a másikban már a féltékenység miatt veszekednek.

A Tell Me You Love Me című dal „egyike a kedvenceimnek, ezért is neveztem el utána a nagylemezemet. Nemcsak énekelni imádon, hanem az üzenetét is, amelyet fontosnak tartok továbbítani az embereknek. A nap végén ugyanis minden, amire szükséged van, előtted áll. És az te vagy. A videót forgatni szintén nagy élmény volt! Esküvő, ahol a legjobb barátaid a koszorúsaid, és a helyszín is csodálatos volt! Tökéletes volt minden, és annyira izgatott vagyok, hogy most megmutathatom!” – lelkendezett Demi Lovato.

A Tell Me You Love Me az énekesnő legfrissebb kislemeze a legújabb stúdióalbumáról, mely idén szeptemberben került a boltokba. Az első kiadott felvétel a korongról a Sorry Not Sorry volt, de közben hallhattuk Demit egy szuper ko-produkcióban is Luis Fonsi oldalán, az Échame la culpa című dalban.

Neked hogy tetszik az új klipje?