Ha nem szeretnél lemaradni tartalmainkról, akkor lépj be a Doily.hu exkluzív Facebook csoportjába!

Lucy Stevens és fia Lance már azóta táncolnak együtt, mióta Lance elkezdett járni. Bármilyen ütemű zene is üsse meg Lucy fülét egyből táncra hívja fiát, akár a konyhában is.

Legközelebb, ha felcsendül a kedvenc számod ragadd meg édesanyádat és járjatok egy ehhez hasonló táncot!

Egyik éjszaka Lucy képtelen volt aludni, így a konyhában tett-vett, ott volt a mára már felnőtt fia Lance (aki már két gyerek boldog édesapja), amikor a rádióból hirtelen egy jó kis ütemes dallam csendült fel és az anya-fia páros rögtön táncra perdült, ha megnézed a videót te is megérted, hogy miért járta be futótűzként az internetet.

Ahogy felcsendült a „Dear Future Husband” című jókedvű dalocska az anya és fia teljesen természetesen léptek a konyha „parkettjére” egy laza tánc erejéig. Habár úgy tűnhet a koreográfiát már hetek óta gyakorolták, mégis egy teljesen spontán és kötetlen táncról van szó, mellyel betöltötték a konyha egész terét. A család többi tagja jókedvűen és szeretettel nézte végig a táncot, mert nem csak a tánclépéseket érdemes megfigyelni, hanem az arckifejezésüket is, amiből egyenesen látszik, hogy mennyire élvezik azt, amit csinálnak. Lucy még egy üzenetet is címezett a videó nézőinek, mely szerint: „Ez történik Louisiana-ban, ha az emberek éjszaka képtelenek aludni.”

Hát ha valóban ilyenek az Louisiana-i éjszakák, akkor megfontolandó az odaköltözés, a vicces videót itt tudod megtekinteni, a szórakozás garantált!