Ha nem szeretnél lemaradni tartalmainkról, akkor lépj be a Doily.hu exkluzív Facebook csoportjába!

Ahhoz, hogy felfigyeljenek rád egy tehetségkutatóban, a legapróbb részletekig meg kell felelned: az öltözéktől kezdve a színpadiasságig és a legelőnyösebb dalválasztásig mindennek harmonizálnia kell, és összhangban kell lennie a személyiségeddel, eggyé kell olvadnia veled ott, élőben, a zsűri és a közönség szeme előtt.

Szkeptikusok voltak, amikor megpillantották, annál jobban meglepődtek, amikor énekelni kezdett!

Amikor kiállt az X Factor színpadára, Julia Ivanova meg volt győződve róla, hogy a siker útján jár. Ukrajnából jött, 29 éves, és pontosan tudja, mit akar az élettől. Különc megjelenése, illetve Elvis Presley stílusára emlékeztető jelmeze viszont kérdőjeleket helyezett a zsűritagok fejébe. Magabiztossága csak fokozta a mentorok dilemmáját a lány tehetségére nézve, aztán megtört a jég, és minden a helyére került.

Elegendő volt pár akkord, hogy a szkepticizmusnak nyoma vesszen az arcokon. Ámulat és elismerés került a helyébe. Julia minden idők egyik legnehezebb felvételével, Freddie Mercury The Show Must Go On című slágerével készült, és bár mindenki azt gondolta, túl nagy falat lesz ez neki, kiderült, a dal csak a javára szolgált. Kiemelte erőteljes hangját, és az előadás, amit Juliából kihozott, szavak nélkül hagyta a közönséget!

Ezt már láttad? Magányosan énekelt az utcazenész, aztán odalépett a lány, hogy hangjával mindenkit levegyen a lábáról

A lány tehetségét nemcsak vastapssal jutalmazta a hallgatóság, hanem a pozitív szavazatokkal is, melyekkel a zsűri értékelte a produkciót. Megérdemelte, nem igaz?