KezdőlapZeneVideóklipekEz lenne a Despacito utódja? Luis Fonsi újabb slágergyanús dallal fűt be...

Ez lenne a Despacito utódja? Luis Fonsi újabb slágergyanús dallal fűt be a hangulatnak

-

Miután leírhatatlan sikert aratott korábbi kislemezével, Luis Fonsi megmutatja, ő nem lesz az az előadó, akinek a nevéről egyetlen dal jut majd az eszünkbe. A Despacito után a latino énekes egy újabb zseniális szerzeményt hoz, egy duettet Demi Lovatoval, ami tutira leveszi a lábáról, már megint, a közönséget!

Ez lenne a Despacito utódja? Luis Fonsi újabb slágergyanús dallal fűt be a hangulatnak

Hirdetés

Az Échame La Culpa elég ütős ahhoz, hogy az elkövetkezendő pár hónap róla szóljon. A felvétellel egy videóklip is érkezik, melyet Carlos Perez rendezett, ugyanaz a szakember, aki a Despacito vizuális anyagát is megálmodta. Megjelenésekor a klip rekordot döntött a nézettségben: több mint 4 milliárdan tekintették meg, ezzel pedig minden idők legnépszerűbb videója lett. Az Échame La Culpa sem fog lemaradni e értékektől: bár alig 2 napja került fel a YouTube-ra, a klip máris közel 30 millió megtekintést gyűjtött!

November 16-án, a Latin Grammy 18. gáláján, Luis Fonsi nem kevesebb mint 4 szobrocskát vitt haza a Despacitonak köszönhetően. Ennek tiszteletére, az énekes ezzel a szuper-slágerrel zárta az estét, melyet 4 különböző stílusban adott elő: az akusztikus, cumbia, salsa és a dance keverékében.

Hirdetés

Ami az Échame La Culpat illeti, az énekes a következőket vallotta: „Kiváló élmény volt Demivel közösen megalkotni ezt a dalt, és ami a legboldogabbá tett, hogy ő hajlandó volt spanyolul énekelni. Igazi perfekcionista, mindenben, főként a tökéletes spanyol kiejtésben.” – áradozott az énekes Demi Lovatoról, aki egyébként latin gyökerekkel is rendelkezik.

Na szóval, ez lenne a Despacito utódja?

Hirdetés
Hirdetés

Színes

Hírek