KezdőlapZeneVideóklipekA ’90-es évekről nosztalgiázik Majka legújabb klipjében. Íme a Mindenki táncol!

A ’90-es évekről nosztalgiázik Majka legújabb klipjében. Íme a Mindenki táncol!

-

Néhány napja debütált a YouTube-on Majka legújabb videója, máris az egész világháló róla beszél! Meg kell hagyni, a Mindenki táncol nem egy átlagos szerzemény, még akkor sem, ha Majoros Péterről beszélünk – igen, arról a celebről, akinek eddig sem volt kenyere az átlagos.

A ’90-es évekről nosztalgiázik Majka legújabb klipjében. Íme a Mindenki táncol!

Hirdetés

Egyik interjújában így jellemezte magát: „Tudom, mihez értek, és mihez nem.” Egy szó mint száz, igaza van! A zenéléshez mindennél jobban ért, és hogy most a ’90-es éveket vette célba, piszokul jó döntést hozott. A felvétel tele van meglepetésekkel, akárcsak a mellé forgatott videóklip, mely hangulatában is hű tükre az elmúlt évszázadnak.

A Mindenki táncol nyitányában olyant hallunk a rappertől, amit sosem hittünk volna: lírai dallamokat! Igen, mint kiderül, Majka is tud balladázni, nem is rosszul! Aztán megérkezik a kazettás magnó, ami a megszokott vízekre tereli a ritmust. A klip maga a stílus- és színkavalkád: zene, tánc, koreográfia, kosztümök és retróhangulat, egy jókora adag szórakozással megspékelve.

Hirdetés

„Ezen a dalon már három éve dolgozunk! Az eredeti szöveg a nyolcvanas években mindenki táncolt lett volna… csak rájöttem, hogy én akkor még túl kicsi voltam. A kilencvenes évekre viszont már tisztán emlékszem – és micsoda emlékeim vannak onnan!” – vallotta Majka a pár napos videópremierrel kapcsolatosan, mely szinte azonnal a legfelkapottabb hazai lett a netezők körében!

Hirdetés
Hirdetés

Színes

Hírek