Ha nem szeretnél lemaradni tartalmainkról, akkor lépj be a Doily.hu exkluzív Facebook csoportjába!

A BBC Radio 2 reggeli műsorának meghívottjaként, Sam Smith olyant tett, amire eddig még nem volt példa. Minden idők leghíresebb jazz-énekesétől, Oleta Adamstől vett kölcsön egy dalt, és mindössze egy szintetizátor kíséretében gyönyörű balladát faragott belőle, talán még szebbet, mint maga az eredeti!

A Get Here tökéletesen simul Sam Smith jellegzetes hangjához, akinek a hangterjedelme által olyan akkordok születtek a produkció során, melyek nem léteztek az eredeti változatban. Az énekes ismét meggyőzte a hallgatóságot arról, hogy képes bármit a legzsigeribb természetességgel elénekelni. Ez a jazz-darab is pofonegyszerűen ment neki.

A Get Here című dalt Brenda Russell szerezte, és 1988-ban jelent meg, nemzetközi sikert aratva. A felvételért Oleta Adams egy jelölést is kapott a Grammy-n, illetve egy olyan nagylemezt tudhatott magáénak, ami óriási sikert aratott. Sam Smith előadásában a dal sokkal nosztalgikusabb vonásokat kapott, na meg pár magas hangot, ami szintén kimaradt az eredetiből.

Neked hogy tetszik?