Ha nem szeretnél lemaradni tartalmainkról, akkor lépj be a Doily.hu exkluzív Facebook csoportjába!

Hollywood menő színészei közül hívott meg párat Sia, a legújabb videóklipjének az elkészítéséhez. A Santa’s Coming For Us egy modern és életteli karácsonyi szerzemény, mely az énekesnő első ünnepi nagylemezét gazdagítja.

Világsztár szerepel Sia legújabb karácsonyi dalának videóklipjében

Kristen Bell a szorgos házigazda, az édesanya, akinek mindenre gondja van, és még arra is talál alkalmat, hogy a Santa’s Coming For Us dallamait dúdolja. A színésznőt House Of Lies című tévésorozatból ismerhetjük, na meg a Jégvarázs című animációs filmből, Anna hangjaként. Kristen férje, úgy a klipben, mint a valóságban, Dax Sheppard – őt az Idiocracy című tévéprodukcióban láthatjuk. A vizuális anyagban neki jutott a családfő szerepe, akinek a legfontosabb feladata most a fenyő feldíszítése.

Az ünnepi asztal köré színes etnikumú, multikulturális család ül össze, „anya” pedig palacsintát és sülteket készít. Idilli karácsonyi hangulat árad, az otthon melege már-már átsugároz a képernyőkön. Tökéletes ünnepi összkép, melyet a család kutyusa és az épp betoppanó nagyszülők tesznek teljessé.

Az étert Sia vidám hangja tölti be, amit most a végtelenségig hallgatnál. És hogy a lényeg se maradjon le, a Télapó bőrébe J. B. Smoove bújt. A képkockákban továbbá Caleb McLauhglin, Sophila Lillis és Wyat Oleff is feltűnik.

Ez az első hivatalos videó Sia karácsonyi nagylemezéről, mely Everyday Is Christmas címmel a múlt héten került a boltokba.

Neked hogy tetszik?