Ha nem szeretnél lemaradni tartalmainkról, akkor lépj be a Doily.hu exkluzív Facebook csoportjába!

Nem egyszerű megtanulni a legőrültebb ritmusokra táncolni, de ha sikerül, az a legfelemelőbb érzés a világon! Az alábbi videó főszereplőinek például a kisujjában van az energikus mozgás, a produkciójukat pedig igazi öröm nézni. A koreográfiák, melyeket elsajátítanak egy-egy versenyen való részvételhez, valósággal szavak nélkül hagynak!

Ezek a táncosok pillekönnyedséggel mozognak a színpadon. Nem csoda, hogy zsinórban nyertek fődíjat négy éven keresztül!

Ők a Tap This – egy ifjú táncosokból álló csoport, tehetséges fiúk és lányok, akik egymás után négyszer voltak verhetetlenek a CCA Showdown of Champions nevű bajnokságon. Hogy bebizonyítsák, mennyire jók, a fiatalok Andy Grammer Honey I’m Good című dalával álltak ki a táncparkettre, ahol csodát műveltek.

Már az első másodpercektől fogva tökéletes összhangban táncoltak. A hat lány és a két fiú oly gyorsasággal mozog, hogy alig bírod szemmel követni a lábukat! Irigylésre méltó szakértelemmel hajtanak végre minden egyes lépést és mozdulatot, a boldogság pedig, ami az arcukra ül, magával ragadó!

Ezt már láttad? 7 fiatal nő áll mozdulatlanul a színpadon – Figyeld, mi történik, amikor elkezdenek táncolni!

A tánc iránti szenvedélyük határtalan, és ez hajtja őket minél előbbre. Műsorszámaikkal már meghódították a világot, és folyamatosan arra törekednek, hogy mindig egyel feljebb helyezzék a mércét.

Te csatlakoznál hozzájuk?