Ha nem szeretnél lemaradni tartalmainkról, akkor lépj be a Doily.hu exkluzív Facebook csoportjába!

A tehetségkutatók általában remek műsorszámokat tartogatnak, melyek a közönség mellett a zsűrinek is kellemes meglepetést okoznak. Legyenek profik vagy amatőrök, ezek az előadók mindig képesek valami újat mutatni, akárcsak az alábbi 7 hölgy, akinek a produkciója egyszerű, ám mégis zseniális!

7 fiatal nő áll mozdulatlanul a színpadon - Figyeld, mi történik, amikor elkezdenek táncolni!

A nők fekete-fehér öltözékben álltak ki a színpadra, és egy optikai csalódásra alapozták a fellépésüket. Mindaddig semmi sem történt, amíg meg nem mozdultak. Akkor viszont a legizgalmasabb látvány tárul a szemünk elé. Figyeld csak a lábaikat! Teljesen összezavar, ahogy a végtagjaikat mozgatják: úgy tűnik, mintha a lábaik egy másik testhez tartoznának.

A háttérben az Eye Of The Tiger ismerős dallamai szólnak, aztán a zene a Can’t Touch Thisre vált, a ritmus pedig felpörög, amitől a műsorszám még lebilincselőbbé válik. A nők úgy mozgatják a lábaikat, mintha közben egymásra támaszkodnának, így míg egyesek a „földön” maradnak, addig a többiek „szárnyalnak”. Valójában mind a heten csak az egyik lábukkal táncolnak, a többit pedig megoldja a jelmezük.

A humoros műsorszám a Salon of Silverdale First Ward Talent LDS tehetségkutató keretében zajlott. Miután felkerült a világhálóra, a videót több mint egymillióan nézték meg.

Neked hogy tetszett?