Ha nem szeretnél lemaradni tartalmainkról, akkor lépj be a Doily.hu exkluzív Facebook csoportjába!

Múlt héten Taylor Swift volt Jimmy Fallon tévéműsorának sztármeghívottja. Az énekesnő egy gyönyörű meglepetés-produkcióval készült: új nagylemezéről, a Reputation-ről adott elő egy vadonatúj szerzeményt, amelynek dalszövegétől maga a műsorvezető is sírva fakadt…

Taylor Swift meglepetés-produkciójától zokog most a net...

A múlt heti The Tonight Show volt az első, melyet Jimmy Fallon édesanyjának halála után forgattak. A műsorvezetőt nemrég érte a veszteség, ami mélyen megviselte őt. Természetesen az est folyamán is szó esett a tragédiáról, Jimmy kedves emlékeket idézett fel az édesanyjáról. Azonban álmában sem gondolta volna, hogy az emlékképek a díszmeghívott dalában is tükröződnek majd.

Taylor Swift a New Year’s Day című balladájával készült. A felvétel az igaz és örökké tartó szerelemről szól, illetve a múlt sérelmeitől való búcsúvételről. Önmagában is eléggé érzelmes szerzemény, ám a dalszövegében elhangzó kézszorítás felszaggatta Fallon lelki sebeit. Az édesanyja ugyanis gyakran kommunikált ezzel a gesztussal, így fejezve ki a szeretetét.

A műsor után Mike DiCenzo, a show főszerkesztője és producere, a következő Twitter-bejegyzéssel tette kerekké a történetet: „Nagyon nehéz nap volt, a teljes stáb számára. Sokan ismertük Gloriát, Jimmy édesanyját, ő volt a legjobb! Imádta a műsort és minket is, de mindenek felett Jimmyt szerette a legjobban. Először is, néhány szót Taylor Swiftről. Az eredeti terv nem úgy szólt, hogy neki szerepelnie kell ebben a műsorban. De mivel különlegessé akartuk tenni az első adást, felhívtuk, ő pedig szó nélkül igent mondott. A New Year’s Day-t énekelte el. Eddig még senki sem hallotta ezt tőle. Aztán felcsendült a verssor: ’squeeze my hand 3 times in the back of the taxi’ [szorítsd meg a kezem háromszor a taxi hátsó ülésén, szerk.]. Elakadt a lélegzetem. Könnyek. Azt hiszem, a közönségből mindenki szipogni kezdett. Láttam Jimmyt, amint a szemeit törölgeti egy zsebkendővel. Mindannyian elvesztettük. Egy gyönyörű egybeesés volt egy gyönyörű produkcióban. ’Hold on to your memories, they will hold on to you’ [őrizd meg az emlékeid, mert azok is megőriznek téged, szerk.], énekelte Taylor. A dal végén, az az ölelés Jimmy és Taylor között 100% őszinte érzelem volt. Mondjon bárki bármit Taylorról, ma valami csodálatosat tett Jimmyért és a műsorunkért, amiért örökké hálásak leszünk neki.” – üzente a producer.