Ha nem szeretnél lemaradni tartalmainkról, akkor lépj be a Doily.hu exkluzív Facebook csoportjába!

A szerelemben nincsenek standardok vagy korlátok, mindössze érzelmek, melyek egyszerűen csak levesznek a lábadról, és teljesen elvarázsolnak, különösebb ok vagy magyarázat nélkül. Ezért van az, hogy a legfurcsább egyéniségek esnek szerelembe egymással, és bár külsőre nem illenek össze, ők mégis együtt a legboldogabbak a világon.

A férj fotókat oszt meg az esküvőjéről. De az emberek csak bámulják az arát, és nem akarnak hinni a szemüknek

A 36 éves Mindie Kniss például a nála egy évvel fiatalabb Sean Stephensonhoz ment feleségül, és bár kívülről úgy tűnik, semmi közös nincs bennük, a házaspár el sem tudná képzelni az életét a másik nélkül. Sean komoly egészségügyi problémával született. A férfi mindössze 85 centi magas, a végtagjai pedig egyszerűen nem fejlődtek tovább. A rendellenesség, amiben Sean szenved, meggátolta őt a normális növekedésben és a csontjai fejlődésében, ez pedig alaposan rányomta a bélyegét a férfi mozgására, amely javarészt egy kerekesszékre korlátozódik.

A pár rengeteg negatív kritikát és kommentet kapott. Főként Mindiet szapulják, amiért kitart egy „ilyen” ember mellett, aki nem teheti őt boldoggá. Aztán ott van a kíváncsiskodó kategória, mely nem tudja elképzelni, milyen lehet egy ilyen kapcsolatban élni. De az ara mindenkit kifizetett azzal, hogy a körülmények ellenére, ők teljesen normális életet élnek.

Sean és Mindie esküvője gyönyörű volt. A fiatalok imádják egymást, és a vendégsereg is őszinte gratulációkkal halmozta el őket.

„Öröm elvenni ezt a nőt, nem telik el nap, hogy ne mondanám neki, mennyire szeretem, legalább nyolcezerszer alkalommal.” – vallotta Sean. A pár jelenleg Arizonában él, és boldogabb mint valaha!