Ha nem szeretnél lemaradni tartalmainkról, akkor lépj be a Doily.hu exkluzív Facebook csoportjába!

Szuper dallal és videóval jelentkezik napjaink egyik legnépszerűbb fiúbandája, az Empire Of The Sun. Ez a Way To Go, mely az együttes tavaly kiadott nagylemezéről, a Two Vines-ról származik.

Videóklip: Empire Of The Sun - Way To Go

A duó újabb vizuális anyaggal népszerűsíti legutóbbi stúdióalbumát. Mint ismert, a Two Vines című korong 2016 októberében látta meg a napvilágot. A gyártási folyamat Hawaii-ban és Los Angelesben zajlott, ez a két város pedig alaposan rányomta a bélyegét a dalok hangulatára.

A Way To Go klipjét Ryo Kitabatake rendezte, és belevitt mindent, amit az Empire Of The Sun képvisel: csillogást, különcséget, erőt és dallamokba bújtatott ütős mondanivalót.

„Még mielőtt hozzáláttunk volna az album elkészítéséhez, sőt, még a címadó dal megszerkesztése előtt már ott volt a fejünkben a kép, hogy mit is szeretnénk. Ez a kép egy modern városé volt, amelyet birtokba vett a dzsungel, mintha az anyatermészet visszahódította volna magának a Földet. És az épületek homokká váltak… Olyant akartunk alkotni, ami ezt az elvet tükrözi, és ami arra készteti az embereket, hogy tanuljanak a növényektől, amit tudják, hogyan kell békében élni egymás mellett.” – fogalmazott Nick Littlemore, az együttes tagja.

Neked hogy tetszik a Way To Go?