Ha nem szeretnél lemaradni tartalmainkról, akkor lépj be a Doily.hu exkluzív Facebook csoportjába!

Ha kíváncsi vagy, miért tekintenek Aretha Franklinre úgy, mint a soul koronázatlan királynőjére, akkor érdemes lesz megnézned az alábbi videót. Csodás előadói képesség, magas színvonalú koncertélmény és a legérzelmesebb hang, amit valaha is hallotál – mind egyazon szerzeményben, ami téged is azonnal elvarázsol.

A soul királynőjének nevezik, ez a dal pedig karrierjének legszebb szerzeménye!

A washingtoni Kennedy Kulturális Központban találjuk magunkat, Aretha Franklinnel a zongora előtt. Az énekesnő karrierjének legszebb dalát készült előadni, a 2015 decemberében tartott nagykoncertje fénypontjaként. A You Make Me Feel Like A Natural Woman 1967-ben debütált, és egyike azon daloknak, melyeket még ma is a végtelenségig hallgatnánk!

Összetéveszthetetlen hangja valósággal betöltötte a terem minden egyes zugát, a lelkeket pedig a csordulásig tömte őszinte érzelmekkel. Ahányszor kiállt a színpadra, szenvedélyével mindig levette a közönséget a lábáról, és ez most sem történt másként. A díszpáholyban a társszerző Carole King mellett az USA volt elnöke is átszellemülve hallgatta a produkciót, ami az egykori First Lady szemébe is könnyeket csalt.

Aretha Franklin egy földre szállt angyal! A soul, jazz és blues műfajban alkotott nagyot, de ügyesen mozgott az R&B, a gospel és a rock mezején is. Hangja páratlan szépségű, és a belőle áradó gyöngédség az, amivel oly sok embernél célba talált.