Ha nem szeretnél lemaradni tartalmainkról, akkor lépj be a Doily.hu exkluzív Facebook csoportjába!

Amióta csak az eszét tudja, Gina DeVito ugyanazzal a frizurával és sminkkel látta az anyukáját. A nő foggal-körömmel ragaszkodott a hatalmas kontyához és a naponta ugyanúgy felvitt sminkjéhez, még akkor is, ha körülötte mindenki azért rágta a fülét, hogy ideje divatosabbra váltania.

23 évig ugyanazt a frizurát hordta. Ma már egy dögös nő, akinek teljesen megváltozott az élete!

Jan DeVito 16 éves kora óta viseli így dús hajkoronáját. A kontyba fogott sörényéről mindig is különlegesnek hitte magát, és nem sajnálta reggelente az időt arra, hogy tökéletesre fésülje a frizuráját. A hajfixáló mennyisége nem kevés, akárcsak az arcát borító festék, ami nélkül Jan ki sem bújt a szobából. Bevallása szerint, még a férje sem látta őt smink nélkül: a magára kent tömérdek szempillaspirál, kék szemhéjpúder és alapozó miatt naponta kellett cserélnie a párnahuzatot.

Hosszas rábeszélés után, a nő végre úgy döntött, ideje változtatnia a stílusán. Elment hát Oprah Winfrey műsorába, ahol a szakértők kezeire bízta a sorsát. Bár végig szkeptikusan állt hozzá, a végeredménynek sikerült őt is szavak nélkül hagynia. Amikor a lánya és a barátnői megpillantották, valósággal extázisba estek Jan látványától! Az óriási konty helyén laza, trendi frizura díszelgett, a természetesre fogott sminkje pedig teljesen megvilágította az arcát, és előtérbe helyezte az arcvonásait.

Ezt már láttam? Felismered a leghíresebb romantikus filmeket egyetlen képből?

Mintha kicserélték volna!