Ha nem szeretnél lemaradni tartalmainkról, akkor lépj be a Doily.hu exkluzív Facebook csoportjába!

A Later… with Jools Holland tévéműsor legutóbbi meghívottjaként, Dua Lipa különleges produkcióval készült. A Homesick című dalát mutatta be, mely a debütáló lemezét gazdagítja, és amelyet a Coldplay frontemberével közösen készített. Ha megnézed a videót, a dallamokban azonnal ráismersz Chris Martin egyedi stílusára!

Élőben mutatta meg új dalát Dua Lipa, amit Chris Martinnal közösen készített!

Ami a kollaborációt illeti, Dua Lipa elmondta, elküldött pár dalt Chris Martinnak azok közül, melyeket előkészített az albumához, de fogalma sem volt, mire számíthat. Az énekes azonban teljesen el volt ragadtatva attól, hogy megismerheti, így meghívta őt a malibui stúdiójába.

Dua Lipa azt is bevallotta, pokolian izgult, de Chris Martin mégis a legnyugodtabb énjét hozta ki belőle. Beszélgettek kicsit, majd ő figyelemmel végighallgatott minden egyes dalt, és miközben a címeket jegyzetelték, Martin megszólalt: „Szuper, és ahhoz mit szólnál, ha készítenénk egy új dalt az albumodra?” A zenész oda is ült a zongorája elé, beállította a mikrofonokat, és megszületett a Homesick.

Dua Lipa debütáló nagylemeze jól boldogul Nagy-Britanniában, és Adele után ő az első angol énekesnő, akinek sikerült az első helyre kerülnie a UK Official Singles Chart toplistában. A New Rules című korábbi felvétele már listavezető.

Szerinted a Homesick című balladájának is lesz ekkora sikere?