Ha nem szeretnél lemaradni tartalmainkról, akkor lépj be a Doily.hu exkluzív Facebook csoportjába!

Új-Zélandi koncertjeinek egyikén Lorde igazán különleges produkcióval lepte meg a rajongóit. Bruce Springsteen egyik legnépszerűbb slágerét, az I’m On Fire-t dolgozta át, a végeredmény pedig mesés lett! Úgy tűnik, az énekesnő kölcsön kenyér visszajár alapon nyúlt hozzá a híres zenész dalához, mi pedig nagyon örülünk, hogy az alábbi videó által a fültanúi lehetünk!

Csodálatos feldolgozást készített Bruce Springsteen daláról LORDE!

Miután 2014-ben Bruce Springsteen egy szuper-feldolgozást készített Lorde Royals című szerzeményéről. Most pedig maga az énekesnő találta megfelelőnek az alkalmat arra, hogy a zenész repertoárjából válogasson.

„Imádom ezt a dalt! Nagyon különleges a számomra.” – konferálta fel a produkcióját Lorde, aki anno még könnyeket is hullatott Springsteen gesztusa miatt, amelyet igen kellemes meglepetésként könyvelt el.

„Őrület, amikor egy ilyen fontos személy a te dalodat dolgozza fel. Azok a szavak semmit sem jelentettek mindaddig, míg be nem pötyögtem őket a laptopomba, és el nem kezdtem köréjük építeni a stúdióban. Őrület, hogy az én soraimat egy mélyen tisztelt ember szájából hallom.” – fogalmazott akkor Lorde.

Az énekesnő egyébként 2018 nyarán fog egy nagyobb koncertet adni, és a Victoria’s Secret következő showján is fellép. Lorde jelenleg második stúdióalbumának, a Melodrama-nak a sikereit ízlelgeti. Neked hogy tetszik tőle az I’m On Fire?