Ha nem szeretnél lemaradni tartalmainkról, akkor lépj be a Doily.hu exkluzív Facebook csoportjába!

Nem egy olyan előadó lépett a zene mezejére, aki munkásságával valósággal forradalmasította a műfajt. Dalaikat még ma is egy egész világ ismeri és előszeretettel dúdolja, nem beszélve a koncertekről, melyek remek alkalmat adnak arra, hogy az előadókkal közösen a rajongók is tele torokból fújják a közismert sorokat.

28 évvel ezelőtt Tina Turner történelmet írt ezzel a dallal! Te még emlékszel rá?

Ez az alábbi videóban sem történik másként: minden idők egyik legnagyobb énekesnője, Tina Turner áll ki a színpadra, és az 1990-ben adott rendkívüli koncertjén rajongók ezreivel közösen eleveníti fel a Simply The Best ismerős dallamait.

Egy élmény őt hallgatni, ahogy különleges – erős, ám mégis érzéki hangjával újra és újra magához édesgeti a lelkeket, a produkciója pedig ezúttal sem marad jutalom nélkül. A közönség valósággal őrjöngve tapsolja meg őt.

Születési nevén Anna Mae Bullock 1939-ben született Brownsville-ben. Zenéjével történelmet írt, melynek hasábjain ő töltötte be a lekörözhetetlen rock and roll királynője szerepet. Valahányszor kiállt a színpadra, mindig is tudta, hogyan kell átadni a hallgatóságnak azt a belső erőt és érzésvilágot, mely megannyi dalát jellemezte.

Ezt már láttad? 34 évvel ezelőtt, ezzel a dallal futott be Toto Cutugno. Hát meg lehet ezt unni?!

Sikere az eladott lemezeiben is mérhető: karrierje során ugyanis több mint 200 millió albumot adott el, világszerte.