Ha nem szeretnél lemaradni tartalmainkról, akkor lépj be a Doily.hu exkluzív Facebook csoportjába!

Gyönyörűen adta elő az egyik legszebb magyar népdalt Serena Rigacci.

Így énekelte az olasz lány a Tavaszi szél vizet áraszt dalt az X-Faktorban

Serena Rigacci és mentora, ByeAlex taktikai szempontból az egyik legszebb magyar népdalt választotta a lány ma esti szerepléséhez, és bejött nekik. Serena tisztán, alázatosan énekelte el azt a dalt, amit 1986-ban Freddie Mercury (ezt a videót itt nézhetitek meg) is előadott Budapesten. A produkció végén Gáspár Laci és ByeAlex állva tapsolta meg a produkcióját.

“Annyira örülök neki, hogy ilyen egyszerű volt a produkció, pont most volt meg benne az, amit annyira hiányoltam.”Puskás Peti.

“Ez a lány neked egy kincs, annyira érzékeny, annyira látszik, hogy figyel, akar. Benne voltak azok a népdalos motívumok.” – mondta Gáspár Laci.

Nektek hogy tetszett Serena produkciója?2 HOZZÁSZÓLÁS

  1. Nekem nem jött be. Hallottam már külföldi előadókat magyar népdalt előadni sokkal különbül. Ez a rekedtes mély tónusú erőltetett hang egyáltalán nem való a népdal stílusához (nem szeretném részletezni melyik madár hangjához hasonlít, de nem a pacsirtáéhoz). A másik dolog meg, hogy volt a produkcióban hamisság is, ami ennyi éves rutinos énekestől, aki már nyert énekversenyt is, nem elnézhető.

HOZZÁSZÓLOK A CIKKHEZ

Please enter your comment!
Please enter your name here