Ha nem szeretnél lemaradni tartalmainkról, akkor lépj be a Doily.hu exkluzív Facebook csoportjába!

Felröppentek már a hírek, hogy popdalok helyett Sia inkább karácsonyi szerzemények komponálásával üti el az időt a stúdióban. A szóbeszéd most már alakot is öltött: megérkezett az ausztrál énekesnő első ünnepi dala az Everyday Is Christmas című, november 17-én megjelenő karácsonyi albumról. Ez a Santa’s Coming For Us, ami neked is tetszeni fog!

Megérkezett SIA első karácsonyi dala. Íme a Santa’s Coming For Us!

Sia kizárólag eredeti felvételeket pakolt fel a korongra, amely Greg Kurstin segítségével jött létre, és ami ily módon 10 vadonatúj szerzeményt tartalmaz. Egyik gyöngyszeme a Santa’s Coming For Us, melyet olyan dalcímek követnek, mint például a Snowflake, a Snowman vagy maga a címadó dal, amit mi is szívesen meghallgatnánk!

Sia egyébként a napokban tett pontot az Észak-Amerikai turnéjának a végére, melyet a téli hónapokban Ausztráliában és Új-Zélandon folytat. Mindemellett első saját rendezésű játékfilmjén is dolgozik, ugyanakkor Zayn Malik legújabb felvételének létrehozásában is segédkezett. Sia hangját a nemrég kiadott Én kicsi pónim című mesefilmben is felismerhetjük, szóval egészen jól betáblázta magát ezekben a hónapokban.

Az énekesnő legutóbb 2016-ban adott ki nagylemezt, This Is Acting címmel. Az albumot Grammy-re jelölték, Sia pedig jelenleg a 10. helyen áll a legkeresettebb énekesek ranglistájában!