Ha nem szeretnél lemaradni tartalmainkról, akkor lépj be a Doily.hu exkluzív Facebook csoportjába!

Az olyan tévés tehetségkutatók, mint például az X-Factor, sok fiatalnak jelentenek ugródeszkát. Ahhoz viszont nem kell tizen-huszonévesnek lenned, hogy a siker útjára lépj! A szerencse akkor tekint le rád, amikor a legkevésbé számítasz rá!

Egész életében a zenei karrierért harcolt, eredménytelenül. 45 évesen végre rákacsintott a szerencse

Így történt Berget Lewis esetében is. A holland énekesnő világéletében arra törekedett, hogy csillogó énekesi karriert fusson be, de sehogy sem sikerült neki fentebb kapaszkodni a népszerűség ranglétráján. Már kiskorában a templomi kórusban énekelt, későbbi projektjei azonban sorra kudarcba fulladtak. 45 évesen egyre inkább azt fontolgatta, feladja, mikor utolsó reményként benevezett az X-Factorba. És ezzel, mondhatni, élete eddigi legjobb döntését hozta.

Berget Prince Purple Rain című dalával készült, melyet a maga módján dolgozott fel. Ahogy kijött az első hang a száján, a zsűri már tudta, itt csoda fog történni. Simon Cowell, Nicole Scherzinger, Louis Walsh és Sharon Osbourne elkerekedett szemekkel figyelte a nőt, aki erőteljes, ám mégis balzsamos hangján az elismerésért énekelt.

Berget csakis bizonyítani akart. Tisztában volt a képességeivel, és végre szabadjára engedte a benne rejlő tehetséget. Valójában ez történik, amikor beleadsz anyait-apait abba, amit csinálsz, és amikor tudod, mit is szeretnél az élettől…