Ha nem szeretnél lemaradni tartalmainkról, akkor lépj be a Doily.hu exkluzív Facebook csoportjába!

Csodaszép balladával adja hírül legújabb nagylemezének érkezését Sam Smith. A népszerű brit énekes továbbra is abban a műfajban utazik, amiben igazán jó: a lírai dalokban, amelyekben a zongora játssza a főszerepet. Ez a Burning, amelyet Sam Smith egyedi hangja és a dalszöveg tesz különlegessé.

Új balladával tér vissza Sam Smith. Burning című dala valósággal éget!

Bár egyeseknek már unalmas lehet ez a sok lelkizés, meg kell hagyni, más zenei stílusban elképzelni sem tudnánk Sam Smitht! Az új dalát a slágergyártó Poo Bear szerezte, tehát nem kell meglepődnünk, ha a Burning formájában egy újabb number one-t kapunk. Ráadásul azt is megtudtuk a felvétellel kapcsolatban, hogy az énekes kedvence az új albumáról, szóval minden arra utaló jel megvan, hogy tuti befutó legyen.

„Nagyon kemény volt az elmúlt évem. Londonban élek, és egy szakításon is túl vagyok, amit a legrosszabbul kezeltem. Valósággal égtem. Szóval mindent kiengedtem az új dalomban, ami számomra a hírnévről is szól. Arról, ahogy elbuktam a felelősségekben, aztán ott van a nyomás, a kapcsolatom a hangommal, és az, ahogyan végiglázadtam az elmúlt évet. Röviden, az önrombolás.” – fogalmazott az énekes.

A Burning Sam Smith eddigi legszemélyesebb szerzeménye, amiben minden fájdalom benne van, amit egy szakítás gerjeszthet. A dal része az énekes harmadik nagylemezének, mely The Thrill Of It All címmel november 3-án kerül a boltokba.

Neked hogy tetszik ez a ballada?