Ha nem szeretnél lemaradni tartalmainkról, akkor lépj be a Doily.hu exkluzív Facebook csoportjába!

A műkorcsolya a téli sportok legelegánsabb változata, melyben az erő és a báj tökéletesen kiegyenlíti egymást. Nem csoda, hogy az efajta versenyek nézők millióit csábítja maga köré, és biztosan te is kaptad már magad azon, hogy elkerekedett szemekkel bámulod, amint a páros a legzsigeribb természetességgel a jégen táncol.

Az ilyen versenyszámokért imádjuk mi a jégkorcsolyát!

Aleksandra Stepanova és Ivan Bukin minden idők legügyesebb műkorcsolyázója. A páros Oroszország büszkesége: két arany-, egy ezüst- és három bronzéremmel a tarsolyukban, a fiataloknak mindig sikerül lenyűgözniük a közönséget. A kecsesség játssza a főszerepet a produkcióikban, a hibátlan összhang pedig, ami kettőjük között húzódik, minden elismerést kiérdemel.

Az idei Műkorcsolya Világbajnokságon Helsinkiben Aleksandra és Ivan ismét kitett magáért. A dicséret az edzőiknek, Alexander Svininnel és Irina Zhuknak is kijár, akik minden lépésükben támogatták a versenyzőket.

A páros magabiztosan adta elő a műsorszámot, és bár nem sikerült az első helyet kisajátítania, a közönség örök kedvence marad.