Ha nem szeretnél lemaradni tartalmainkról, akkor lépj be a Doily.hu exkluzív Facebook csoportjába!

A tehetségkutató műsorok gyakran tartogatnak váratlan meglepetéseket. A versenyzők ugyanis minden tőlük telhetőt megtesznek annak érdekében, hogy meggyőzzék a zsűrit, és továbbjussanak a következő fordulóba. Ez történt az amerikai The Voice negyedik évadában is, ahol egy ikerpár aratott giga-sikert a színpadon.

Egy fellépőre számított a zsűri, de néhány perccel később már egyikük sem bánta a műsort

A mentorok szemben a nézőkkel várták a következő fellépőt, azonban álmukban sem gondolták volna, hogy a rivaldafényben egy énekes helyett kettő fog megmutatkozni! Cara és Rhian Morgant nemcsak a legszorosabb testvéri kötelék köti össze, hanem a zene iránti szenvedély is. Mivel úgy gondolták, együtt igazán erősek, az ikrek közösen neveztek be a tehetségkutatóba.

14 éves korukban álltak először a közönség elé, majd három évvel később az American Idol színpadán bizonyítottak. Azonban egyetlen eddigi fellépésük sem szárnyalta túl azt a produkciót, melyet a The Voice-ban tálaltak. A lányok Alicia Keys Fallin című dalával készültek, az énekük pedig mind a négy zsűri székét szinte azonnal megfordította.