Ha nem szeretnél lemaradni tartalmainkról, akkor lépj be a Doily.hu exkluzív Facebook csoportjába!

Sokak számára a tánc a megfelelő kikapcsolódási módszer. Tökéletesen ellazít, megmozgat, feltölt és még szórakoztató is. Mindenkihez illik, ám amikor hivatásból űzik, ez a sport szívet-lelket gyönyörködtető vizuális élmény!

Kivételes művészek egy csoportja Rekordok Könyvébe illő produkcióval kápráztatnak

A Diavolo névre hallgató tánccsoport Los Angeles büszkesége. Az amerikai America’s Got Talent színpadán is megmutatták, mit tudnak, a sikerük pedig elsöprő volt. Saját produkcióval készültek, melyet Architecture In Motion címmel láttak el. Egy hatalmas mozgó kereket gurítottak a parkettre, eköré építették fel a lebilincselő koreográfiát.

A műsorszámuk lényege, hogy bebizonyítsák az emberi test és az architektúra közötti kapcsolat erősségét. Akrobatikus mozdulataikat a legnagyobb szakértelemmel hajtották végre, a nőkből és férfiakból álló együttes minden egyes lépését fokozott érdeklődés követte. A produkciót a pontosan kiszámított egyensúly-gyakorlatok tették még érdekfeszítőbbé, a tagok közötti összhang pedig varázslatossá tette az egész műsort.

Erő és gyöngédség, szenvedély és kitartó munka jellemzi ezt a páratlan vizuális tartalmat, mely teljes joggal bekerülhetne a Rekordok Könyvébe.

Mit szólsz, a Diavolo tagjai megérdemelnék?