Ha nem szeretnél lemaradni tartalmainkról, akkor lépj be a Doily.hu exkluzív Facebook csoportjába!

A tehetségkutatók abból a célból születnek, hogy ámulatba ejtő hangokat és képességeket fedjenek fel. Amikor ezen műsorok főszereplői kisgyerekek, az izgalom a pattanásig nő, és érzelmek ezrei kapnak szárnyra a teremben.

Így kell egy világslágert elénekelni, hogy még a zsűri is a fejét fogja a csodálkozástól!

Camilo egyike a The Voice Kids versenyzőinek. A kisfiú Kolumbiából jött, és elkápráztatott mindenkit a nézőtéren. A Hoy Tengo Ganas De Ti című dallal készült, Miguel Gallardo egyik legnagyobb slágerével, éppen ezért, a zsűri szentül hitte, Camilo bicskája bele fog törni az általa választott szerzeménybe.

A kisfiú azonban magabiztosan, tele érzelemmel és szenvedéllyel indította a produkciót. Az éneke már az első pár másodpercben meghozta a hatását: Fanny Lú nem bírt tovább várni, szembefordította a székét a versenyzővel, és elvarázsolva hallgatta az éneket.

Camilo családja és a barátai a kulisszák mögül szurkoltak neki. Bár a fiútól elválasztotta őket a színfal, mégis ugyanazok az érzelmek futottak át rajtuk, mint amelyeket Camilo is átélt a színpadon. Amikor kiderült, a gyerek továbbjutott, mindegyikük felhőtlenül boldog volt.