KezdőlapZeneDalokMegérkezett Taylor Swift új dala. Hallgasd meg a Gorgeous-t!

Megérkezett Taylor Swift új dala. Hallgasd meg a Gorgeous-t!

-

Alig egy hónap választ el Taylor Swift legújabb nagylemezének premierjétől. Az énekesnő azonban ezt a néhány hetet is kihasználja, és még egy dalt megmutat a legfrissebb albumáról. A felvétel címe Gorgeous, ami a szinti-pop világába kalauzol bennünket.

Megérkezett Taylor Swift új dala. Hallgasd meg a Gorgeous-t!

Hirdetés

Az az érzésünk, hogy a Gorgeous az a típusú dal, amelyet már hiányoltunk Taylor Swifttől. A refrénje fülbemászó, a dalszövege pedig a sokak által feldolgozott se veled-se nélküled kapcsolat legújabb fejezetét boncolgatja. A sorok mögött azért most is ott rejtőzik az önirónia, de ha egészében vizslatjuk a képet, mindenképp észrevehető a fejlődés az énekesnő zenéjében. Az egykori country műfaj ugyanis már teljesen kikopott Taylor Swift karrierjéből.

Jelenleg Swift kisasszony az, akit a legtöbbször jelöltek MTV EMA díjra, a Reputation című nagylemezének vezérdala pedig minden idők legvitatottabb felvétele lett. A Look What You Made Me Do az énekesnő eddigi legizgalmasabb videója, maga a dal pedig az első helyen áll a Hot 100-ban. Ezt már csak a Ready For It klipje tetőzheti, ami a napokban debütált.

Hirdetés
Hirdetés

Színes

Hírek