Ha nem szeretnél lemaradni tartalmainkról, akkor lépj be a Doily.hu exkluzív Facebook csoportjába!

A műkorcsolya egyike azon sportágaknak, melyek órákig képesek a nézőt a székbe kényszeríteni. Függetlenül attól, hogy élőben, a helyszínről nézzük, vagy otthonról, a kényelmes fotelból, az élmény ugyanaz marad: a mozdulatok mögött rejlő elegancia és kecsesség elvarázsol, a korcsolyázók tehetsége és szaktudása pedig egyenesen letaglóz!

Egy közkedvelt dalt választottak a műsorszámukhoz. Hogy mi lett a vége? Igazi csemege!

A versenyzők mindig arra törekednek, hogy szemrevaló koreográfiával álljanak a nézők elé. A piruettjeiktől általában felforr a hangulat a csarnokban, az ugrásaiktól pedig megfagy a vér az ereinkben… Ilyen szélsőségek közepette izgulhatjuk végig e műfaj megannyi műsorszámát, többek között az alábbit is, melynek főszereplője a csodapáros: Alexa Scimeca és Chris Knierim, többszörös világbajnok.

A korcsolyázók megható produkcióját Céline Dion My Heart Will Go On című dala ihlette. A táncukból az igaz szerelem és a gyönyörűség tükröződik. Ahogy végigsíklanak a jégen, és ahogy a mozdulataikkal egymásra hangolódnak, maga a tökély! Hibátlanul hajtják végre a piruetteket és az ugrásokat, és könnyedség járja át minden egyes lépésüket. Igazi élmény őket nézni, és ahogy a fizika törvényeivel dacolnak… minden kalappal le előttük!