Ha nem szeretnél lemaradni tartalmainkról, akkor lépj be a Doily.hu exkluzív Facebook csoportjába!

Általában visszafogott, ízléses sminkkel szokták felhívni magukra a figyelmet a hölgyek, ezért is veszik igénybe a sminkmesterek szakértelmét. Az alábbi videó főszereplője azonban egy teljesen másfajta módszert mutat be arra, hogyan alakulhat át egy női arc, a szó sokkoló értelmében.

Ez a fej nélküli felsőtest sokakat meghökkentett. Te is kíváncsi leszel, miért!

A szerb születésű sminkmester, Kika Milosevic forradalmias módszert fejlesztett ki az arcfestészet terén. A tarsolyában lévő kellékekkel ugyanis teljesen eltüntette a nyakat és a fejet, és létrehozta a fej nélküli felsőtestet, amivel valósággal kiütötte a biztosítékot a netezők körében.

Láttál te már élő embert nyak és fej nélkül?! Ha nem, akkor most itt a lehetőség. Első lépésként, Kika néhány határozott vonallal felrajzolta a gégemetszés vázlatát, amit aztán addig töltött és festett tovább, míg a tökéletes 3D-s hatást nem érte el. Ezután fekete festékkel befedte az oda nem illő testrészeket, és máris kész a mestermunka. Hát nem lenyűgöző?

Kika rendkívül tehetséges a sminkben és a testfestészetben. Az alábbi nem az első ilyen szokatlan munkája, készített ő már több furcsábbnál furcsább alkotásokat a testen, melyen képzőművészeti szempontból is értékesek. Kedvencei az optikai csalódások, melyeket a saját fantáziájára bíz.

Nagyon jól csinálja, nem igaz?