KezdőlapZeneVideóklipekTaylor Swift újra sokkol. Te láttad már a legújabb videóklipjét?

Taylor Swift újra sokkol. Te láttad már a legújabb videóklipjét?

-

Nemrégiben még arról faggata a rajongóit, felkészültek-e a legújabb videóklipjére. Most már értjük, mire célzott! Igen, Taylor Swiftről beszélünk, aki az utóbbi időben alaposan bekeményített: már a Look What You Made Me Do című klipjével is sokaknál kiütötte a biztosítékot, ám a legfrissebb Ready For It minden eddigi elvárást felülmúl.

Taylor Swift újra sokkol. Te láttad már a legújabb videóklipjét?

Hirdetés

A vizuális anyagban az énekesnő saját klónjával találja szemben magát, a jelenetek pedig rögtön a Terminátort vagy az Ex Machinát juttatják az eszedbe. Swift kisasszony ezúttal sem kíméli a kritikusokat, sem pedig a sajtót. Futurisztikus kisfilmjével újabb bizonyítékot szolgál a rajongók azon feltevéseire, mely szerint Taylort újabban a technológia testesíti meg a videóiban.

A …Ready For It? forgatásaira Londonban került sor, ennek pedig köze lehet az énekesnő legújabb pasijához, a brit Joe Alwynhoz.

Hirdetés

Ami a dal stílusát illeti, Taylor Swift egy számára új műfajjal kísérletezik. A rap ugyanis eddig még nem volt jelen az énekesnő repertoárjában, és hogy mennyire áll ez jól neki, azt ki ki magában döntse el. Egy valami azonban változatlan maradt: ez a szerzemény is a szerelemről – jobban mondva a nagy Ő-ről szól. Egy olyan férfiról, aki bár fiatalabb, mint az eddigiek, sokkal talpraesettebb az ágyban.

Swift kisasszony új dala ingyen letölthető mindazok számára, akik előfizetnek az énekesnő november 10-én megjelenő új stúdióalbumára.

Neked hogy tetszik ez a videó?

Hirdetés
Hirdetés

Színes

Hírek