Ha nem szeretnél lemaradni tartalmainkról, akkor lépj be a Doily.hu exkluzív Facebook csoportjába!

Egy kis változás a kinézetünkben vagy az öltözködési stílusunkban mindig jól jön, és előbb-utóbb elérkezik minden ember életében az a pillanat, amikor erre vágyik. Bár sokszor rettegni szoktunk mindentől, ami új, ez a fajta megújulás azonban csak pozitív hatással lehet ránk, függetlenül attól, hogy hány évesek vagyunk.

Ez a nő egy teljes átalakulást kért. Amikor kiállt a kamerák elé, felrobbant a hangulat!

Rachael Ray népszerű tévéműsorában most egy olyan nőt hívtak meg, aki 30 éve nem nyiratkozott. Úgy érezte, most jött el az ideje, hogy valami egészen modernre váltson. Janet a szakértők kezeire bízta magát, és nem bánta meg. Az Amy E. Goodman által vezetett csapat olyan frizurát faragott az elnőtt, hosszú lóboncából, amelyen te is ámulni fogsz!

Mielőtt felhívta volna a színpadra a nőt, Rachael Janet édesanyjával beszélgetett, egy 90 éves aranyos hölggyel, aki láthatóan nagyon izgult a lánya átalakulása miatt. Ám amikor az végre előjött a színfalak mögül, senki sem akart hinni a szemének, hisz úgy festett, akár egy mozicsillag!

Janet új frizurája tökéletesen illett az arcához, derűssé, kifinomulttá tette azt. Az édesanyja annyira elérzékenyült a lánya elegáns külsőjének látványától, hogy nem tudta visszatartani a könnyeit. Még maga Janet is meglepődött, amikor szembefordult a tükörrel.

Szerinted is piszokul jól néz ki?