Ha nem szeretnél lemaradni tartalmainkról, akkor lépj be a Doily.hu exkluzív Facebook csoportjába!

A zene iránti szenvedély nem ismer határokat még akkor sem, ha egy kicsit más vagy, mint a többiek. Ez a kisfiú szemmel láthatóan rajong az éneklésért, és a legnagyobb odaadással koncertezik, valahányszor alkalma adódik rá. Ezt a videót például a nagynénje rögzítette, amint Dane Miller minden idők egyik legnagyobb slágerét dúdolja, mit sem sejtve, hogy a kis produkciója bejárja majd a nagyvilágot!

Ez a Down-szindrómás kisfiú Whitney Houston dalát énekli. A videója futótűzként terjed a neten!

Dane egy 9 éves texasi kisfiú, aki a zene mellett Whitney Houstont is bálványozza. A gyermek Down-szindrómával született, de ez cseppet sem akadályozza őt meg abban, hogy lelke mélyéből, őszinte boldogsággal hódoljon az énekesnő nagysága előtt. Az I Have Nothing című dalát trillázza, miközben a mimikája és a gesztusai az őszinte érzelmeit tükrözik.

A kisfiú produkciója nagyon megható… a Facebookon megosztott klipet már több mint 20 millióan látták, és csupa pozitív reakciót váltott ki az idegenekben. A kommentelők őszinte véleménye valóságos online-lavinát indított el, melyhez más Down-szindrómás gyerekek szülei is csatlakoztak, akik hasonló tartalmakat töltöttek fel a csemetéjükről. Ezek a gyerekek különlegesek, és a szívből jövő megnyilvánulásaikkal életre szóló leckéket adnak fel nekünk.

„Dane mindig így viselkedik, akár énekel, akár kosarazik vagy focizik. Bárhová is megyünk, ő mindig ilyen műsorokat rögtönöz, szeret mosolyt csalni az emberek arcára.” – meséli Darren, a kisfiú édesapja, aki rendkívül büszke a gyermekére.