Ha nem szeretnél lemaradni tartalmainkról, akkor lépj be a Doily.hu exkluzív Facebook csoportjába!

Az esküvő napja feledhetetlen! Varázslat, szépség és megannyi érzelem tombol benne, mely nemcsak az ifjú párnak ajándékoz életreszóló emlékeket, hanem a vendégseregnek is. Ez az alábbi videóban sem történik másként. A lehető legcsodálatosabb családi portré bontakozik ki benne, mely valamennyi résztvevő szemébe könnyeket csal.

Az esküvőjén, az édesanya élete legszebb meglepetését kapta. Íme a pillanat, amitől mindenki sírva fakadt!

A friss házasoknak már van két közös gyerekük. Az egyik kislány viszont tolószékbe kényszerült… A testvérek meglepetése a szüleik számára ezért is volt oly megható, a közönség pedig egyszerűen képtelen volt visszafojtani az érzéseit.

Shellie Lopes Boulanger joggal nevezhető az Egyesült Államok legboldogabb menyasszonyának. Élete legszebb napját két gyönyörű kislányával oszthatja meg: míg a 12 éves Angelina makkegészséges, addig a nálánál kisebb Aubreynak egy kerekesszékben kell boldogulnia. A lány fizikai rendellenességgel született, de ettől még ő a legvidámabb kislány a világon! Nővérével igazán aranyos ajándékkal készültek, mellyel sikerült alaposan meglepni az esküvőjüket ünneplő szüleiket.

Aubreyt Angelina vezeti a táncparkettre, aki egyébként semmit sem bízott a véletlenre. Eredeti és szívbemarkoló koreográfiával készült, kecses balerina-mozdulatokkal és szemrevaló piruettekkel, miközben a húgát is magával ragadja. A tolószék nem okoz egyiküknek sem akadályt abban, hogy jól érezzék magukat, az ártatlan kis produkciójukat pedig a legőszintébb érzelmekkel pakolták tele. Ennek a szépen összerakott csomagnak azonban már senki sem tudott ellenállni…

„A vendégeink közül sokan jöttek hozzánk a táncot követően, és árulták el, hogy ez volt az egyik legszebb dolog, amit valaha is láttak.” – fogalmazott a megilletődött ara.