Ha nem szeretnél lemaradni tartalmainkról, akkor lépj be a Doily.hu exkluzív Facebook csoportjába!

Bármennyire is jó légy valamiben, ez még nem elég ahhoz, hogy a siker útjára lépj. Egy tehetségkutató azonban kellően fel tudja gyorsítani ezt a folyamatot, és ha tényleg ügyes vagy, az adottságaid egykettőre meghozzák a gyümölcsüket.

Felnőttes hangjával alaposan meglepte a zsűrit! Senki sem hitte volna, hogy ez a versenyző mindössze 16 éves

Riley Elmore is azok közé tartozik, akik e tévéműsornak köszönhetik a népszerűségüket. Az alábbi videó csak a kezdete annak a ragyogó karriernek, ami e 16 éves gyerekre vár. A kissrác az amerikai Illinois államból érkezett a The Voice című tehetségkutatóba, ahol másodpercek alatt vívta ki magának a zsűri figyelmét és tiszteletét.

Korához képest Riley meglepően érett dallal készült: Frank Sinatra közkedvelt klasszikusát, a The Way You Look Tonight című szerzeményt választotta, ami később kiderült, tökéletesen passzol a hangjához. A fiú színpadi szereplése és az igazán férfias orgánuma azonnal meghódította a közönséget. A zsűri nem akart hinni a fülének, hogy ez a karakteres hang egy csupán 16 éves gyerek torkából tör elő.

Bár Miley Cyrus és Alicia Keys csak később fordult szembe Rileyval, a produkció végén ők is fejet hajtottak a fiú tehetsége előtt.