Ha nem szeretnél lemaradni tartalmainkról, akkor lépj be a Doily.hu exkluzív Facebook csoportjába!

Új videóklippel köszönti az őszt Noel Gallagher és új zenekara, a High Flying Birds. Az Oasis egykori alapító tagja a Holy Mountain című dala mellé forgatott vizuális anyagot, melynek hangulata a ’70–’80-as éveket idézi.

Videóklip: Noel Gallagher’s High Flying Birds - Holy Mountain

A felvétel Noel következő nagylemezét népszerűsíti, ami Who Built The Moon címmel november 24-én kerül a boltokba. Gallagher nemrégiben még azt nyilatkozta, pontosan tudta, hogy ez a szerzeménye lesz az album vezérdala, hisz ez a kedvence a korongról, sőt! Az összes eddigi dala közül ezt szereti a legjobban. Nem nehéz megérteni, hogy miért… A Holy Mountan egy autentikus rock-darab, mely magában hordoz némi ízt az egykori Oasis stílusából.

Noel Gallagher’s High Flying Birds legutóbb két évvel ezelőtt adott ki diszkográfiai anyagot. A Chasing Yesterday akkor megdöntött minden rangos lemeztoplistát. Most a Who Built The Moont is hasonló elvárásokkal indítja útjának az énekes. De biztosan nincs amitől tartania: egy akkora múlttal, mint amivel a Gallagher-testvérek rendelkeznek, a siker garantált! Szerinted is?