Ha nem szeretnél lemaradni tartalmainkról, akkor lépj be a Doily.hu exkluzív Facebook csoportjába!

A Stellenbosch Egyetemi Kórus egyike a legnépszerűbb iskolai alakulatoknak a világon! A tagjai bejárták már a nagyvilágot, és a legrangosabb színpadokon képviselték az egyetemüket. A kórus 1936-ban jött létre, így ez a legrégebbi Dél-Afrikában.

A karmester átdolgozza ezt a híres dalt, de amit a kórusa művel a szerzeménnyel, csodálatos!

André van der Merwe karmesternek járt az a megtiszteltetés, hogy 2003 óta ő állhat e fantasztikus gyülekezet élére. Tehetsége és fantáziája olyan remek produkciókat szül, mint az alábbi. A szakember ugyanis képes bármilyen zenei stílust a kórus női és férfi hangjaihoz illeszteni. A végeredmény pedig olyan lesz, mint ez a videó, illetve az, amelyről korábban már cikkeztünk. Akkor a Say Something című dalból remekeltek, most pedig John Legend All Of Me című balladájából alkottak világszenzációt.

Ezek a fiatalok mindannyiunkat kivételes percekkel ajándékoznak meg. A fizikai és kulturális különbözőségeik ellenére egyként cseng össze az énekük, és örömmel töltik fel a szívünket. Amennyiben behunyt szemmel hallgatnánk ezt a dalt, biztosan a mesék világában éreznénk magunkat, ahol a varázslaté és a csodáé a főszerep. Szívet-lelket gyönyörködtető, ahogy ezeket a fiatalokat egymáshoz láncolja a zene iránti szeretetük.

A Stellenbosch Egyetemi Kórus közel 100 tagot számlál, akik csodálatos hangjukkal világszintű elismerést vívtak ki maguknak. Közülük a legtöbben amatőr énekesek, míg egyes tagok zenei tanulmányokat folytatnak. A lényeg, hogy tökéletes harmónia uralkodik közöttük.

Neked hogy tetszik a produkciójuk?