Ha nem szeretnél lemaradni tartalmainkról, akkor lépj be a Doily.hu exkluzív Facebook csoportjába!

Ha imádod a zenét és a táncot, nincs az a produkció, amelyben ne tudnád összekombinálni a kettőt! Ez történik az alábbi videóban is, melynek zenei alapját Bruno Mars és Michael Jackson dalai adják egy olyan táncos műsor keretében, ami azonnal jókedvre derít.

Közismert dalra táncol ez a három férfi. De figyeld csak a bal oldali táncost!

Három férfi jelenik meg a színpadon. Amikor mozgásba lendülnek, egy olyan koreográfia bontakozik ki a dallamokra, melyre senki sem számított. Eredeti, izgalmas és lebilincselő, ahogy a tánclépéseket szórakoztató gesztusokkal tarkítják. Együtt gyorsan elérik a céljukat: a teremben eluralkodik a jó hangulat, mosoly ül az arcokra, és csodálat tükröződik a szemekben.

A három férfi a pillantásokból megérti egymást, és másodpercek alatt egymásra hangolódik. Bár szabad, önálló műsornak indul, később kiderül, minden egyes mozdulatnak nyomós oka van, és alaposan kigondolt terv alapján történik. Harmónia és összhang jellemzi a táncosok minden egyes lépését, melyet öröm nézni. A koreográfia a lehető legötletesebb, és meg is hozza a gyümölcsét.

A közönség lelkendezve fogadja be az élményt, és láthatóan jól szórakozik. Minden bizonnyal, ez a három fiatalember megérdemli a vastapsot, amit e kiváló produkcióért kapott!