Ha nem szeretnél lemaradni tartalmainkról, akkor lépj be a Doily.hu exkluzív Facebook csoportjába!

Egy mozgalmas nyár után, melyet koncertek és az Untold Fesztiválon való részvétel tarkított, megért az idő egy olyan dalra és videóklipre, mely bárhol a világon megállja a helyét. Ő Mihail, az a kolozsvári fiatalember, aki a képzőművészetet sikeresen ötvözi a zenével, és egy olyan dimenzióba emeli azt, amire eddig csak ritkán volt példa.

A Who You Are nem egy mai szerzemény. Az eredeti kétnyelvű verzió még júniusban napvilágot látott, de a teljes mértékben angol változat csak most – ezt ajánljuk most a figyelmedbe. A két dal mindössze ennyiben különbözik egymástól, a klip is az a minimalista fekete-fehér maradt, melyből az egyszerűség, a hétköznapiság és a természet szépsége sugárzik.

„Tell her stranger who you are” – áll a dalszövegben, melyet a mindennapi élet ihletett. Az élettapasztalatok, amik meghatározták őt, mint embert. A Who You Are egyike volt a legjátszottabb daloknak Romániában, míg a videóját több mint 12,5 millióan látták!

„Az utolsó egy év számomra az önismeretről szólt, amikor megpróbáltam felfedezni, ki is vagyok valójában, és hogy egyáltalán tetszik-e nekem ez a személy. Köszönöm nektek a türelmet és a megértést. Alig várom, hogy újra találkozzunk.” – üzente rajongóinak Mihail a Facebook-oldalán, ahol a Who You Are angol nyelvű videóját is közzétette. A vizuális anyagot Kolozsvár festői környezetében forgatták.

Mihail Sandu egyébként Moldova Köztársaságban született, és több éve már Kolozsváron él. Száz százalékban művész-lélek. Gyerekkora óta kapcsolatban áll a zenével és a festészettel, több hangszeren játszik, énekel és komponál, miközben festményeiből és fényképeiből kiállításokat rendez. Minden idejét a zenének, festészetnek, fényképészetnek és a grafikus tervezésnek szenteli, amiért már számtalan elismerést kapott. Remélhetőleg sokáig megmarad ezen az úton!