Ha nem szeretnél lemaradni tartalmainkról, akkor lépj be a Doily.hu exkluzív Facebook csoportjába!

Közel két héttel a dal premierje után, a U2 elkészítette a You’re The Best Thing About Me videóklipjét. A felvétel az együttes legújabb nagylemezének a vezérdala, mely Songs Of Experience címmel december 1-én kerül majd a boltokba.

Videóklip: U2 - You’re The Best Thing About Me

A vizuális anyagot Jonas Akerlund rendezte, a népszerű Grammy-díjas szakember, aki Madonna Ray Of Light című klipjéért kapott szobrocskát, de dolgozott már együtt a Metallicával, Christina Aguilerával és Lady Gagával. Legutóbbi videója a tipikus amerikai hangulatot hordozza magában, melyet általában Bruce Springsteen vagy Johnny Cash csempészett bele a klipjeibe.

Bono hangja ezúttal is tökéletes, és olyan effektusokkal szólal meg, melyektől az az érzésed, mintha egy focipálya-méretű stadionban hallgatnál élő koncertet. A klipben New York legnagyszerűbb látképei tűnnek fel, miközben az együttes tagjai autogramokat osztogatnak, és a kocsmákban biliárdoznak.

Sörözés, amerikai zászlók és a felhőkarcolók tetején megejtett koncertezés – kell ennél több egy igazi amerikai éjszakához?