Ha nem szeretnél lemaradni tartalmainkról, akkor lépj be a Doily.hu exkluzív Facebook csoportjába!

Az Én kicsi pónim – A film egy amerikai-kanadai animációs musical-fantasy moziprodukció. Az elsősorban gyerekeknek szánt film az Én kicsi pónim – Varázslatos barátság (My Little Pony – Friendship Is Magic) folytatásaként érkezik, és még idén, pontosabban október 12-én kerül a magyar mozikba.

Sia előadásában érkezik a My Little Pony - The Film első hivatalos főcímdala! Íme a Rainbow

A produkcióban visszatérnek a korábbi film főszereplői, mint például Tara Strong, Ashleigh Ball, Andrea Libman, Tabitha St. Germain és Cathy Weseluck, akikhez újak is társulnak, többek között Emily Blunt és Sia. A népszerű ausztrál énekesnő az animáció hivatalos betétdalát is elkészítette, mely Rainbow címmel az alábbiakban is meghallgatható. A dalhoz Daniel Askill forgatott klipet, melynek főszereplője ezúttal is az ifjú táncoshölgy, Maddie Ziegler.

„A Rainbow című videóban először bátortalannak tűnök, mert nincs már szivárvány, és oda a varázslat, de a végén látok egy szikrát, újra bízni kezdek magamban, és minden rendben lesz.” – részletezte az eseményeket Maddie a Billboardnak.

Egyébként a film cselekménye is tele van varázslattal: Ponyville-t veszély fenyegeti, és hogy megmentsék az otthonukat, a kis pónik útra kelnek az Equestrián túlra. Útjuk során új barátokra tesznek szert, miközben izgalmas kalandokat élnek át. Barátaik segítségével végül legyőzik a sötét erőt, és megmentik Ponyville-t.