Ha nem szeretnél lemaradni tartalmainkról, akkor lépj be a Doily.hu exkluzív Facebook csoportjába!

Kitűnő szerzeménnyel tér vissza Emeli Sandé! Az énekesnő a house és a dance világából hozza a Starlight című felvételét, mely slágergyanús akkordjaival több mint találó a rádiók játszási listáihoz. A dal kicsit távol áll az Emelitől megszokott komoly, ütős üzenetekkel felruházott lírai stílustól, viszont így is megállja a helyét a pozitív szerelmes dalok kategóriájában.

Dalpremier: Emeli Sandé - Starlight

Tény, hogy az énekesnő eddig olyan dalokkal kecsegtetett bennünket, melyekben a zongora hangja dominált, na meg a személyes életéből merített tartalmas, legtöbbször szomorkás mondanivaló. Most viszont egy jókedélyű, pozitív, lendületes szerzeményt ajánl a figyelmünkbe, ami kellemesen lepte meg a rajongókat. Egyelőre nem tudni, hogy a dal egy újabb diszkográfiai fejezet kezdete-e Emeli karrierjében, vagy csak egy ártatlan kislemez egy új műfaj jegyében. De egy biztos: mindannyian nagyon örülünk neki!

„Ezt a dalt a fantasztikus producerrel, Illangeloval közösen készítettem, Los Angelesben. Úgy érzem, a felvétel pontosan kifejezi azt, ahol jelenleg tartok az életemben – igazán laza, relaxált, boldog vibrálásban. Mindig is összhangban akartam lenni a zenémmel és a magánéletemmel.” – nyilatkozott az énekesnő.

Emeli Sandé 2012-ben robbant be olyan emlékezetes dalokkal, mint a Heaven, Next To Me, Read All About It vagy a My Kind Of Love. Mit szólsz, a Starlight is egy újabb siker lesz a számára?