Ha nem szeretnél lemaradni tartalmainkról, akkor lépj be a Doily.hu exkluzív Facebook csoportjába!

Pop dalok tucatjai színesítik a zenei palettát, de csak néhány dalnak sikerül igazán ikonikussá válni és ezáltal valami olyan maradandót alkotni, mely emberek ezreiben ébreszt csodás emlékeket.

Ettől az Elvis Presley dal feldolgozástól biztosan libabőrös leszel!

A mára már réginek, vagy retrónak tartott dalokat is közkedvelté lehet tenni a fiatalok körében, csupán új aspektusba kell helyezni. Ezt tette ez a pár is Elvis Presley „Cant help falling in love” című ikonikus dalával.

Ki ne ismerné ezt a csodálatos dalt, amelyet eredetileg Hugo Peretti, Luigi Creatore és George David Weiss írtak, és Presley egyik filmjében hangzott el először a Blue Hawaii-ban. Azóta már számos más előadó is hozzányúlt a dalhoz, például UB40, Andrea Bocelli vagy akár a Twenty One Pilots, és mindegyikük kissé a saját stílusában dolgozta fel.

Viszont ezt a feldolgozást egy pár alkotta meg. Andrew James és Chandler Gallagher saját YouTube csatornát működtet, melyen különböző dalok feldolgozásait osztják meg a nagyérdeművel. Az „Cant help falling in love” feldolgozásuk viszont elsöprő sikert aratott az internetezők körében, szinte félmilliós megtekintésnek örvend, ami nem is csoda, hiszen a pár szívét lelkét beleadja a dalba, ráadásul úgy a pár női, mint férfi tagjának csodás hangja van.

Ha felkeltettük az érdeklődésedet bátran hallgasd meg a dalt.