Ha nem szeretnél lemaradni tartalmainkról, akkor lépj be a Doily.hu exkluzív Facebook csoportjába!

Ez a két fiatalember úgy döntött, valami olyant mutat meg a világnak, amit nem mindennap hallhat az ember. Mongólia legnépszerűbb tehetségkutatójába neveztek be, és hangszerükkel a kezükben álltak a zsűri színe elé. Amikor elkezdtek játszani, megállt az idő a stúdióban…

Az egyikük hagyományos mongol hangszerrel érkezett – ez a Morin Khuur, a lófejből készült hegedű, melyről azt mondják, a hangja életre kelti a lovak mozdulatait és nyerítését. A másik ifjú egy akusztikus gitárral kísérte, lenyűgözve mindenkit a játékával. A versenyzők úgy ismerik ezeket a hangszereket, akár a saját tenyerüket, így a produkció a legcsodálatosabb zenei élmény, amit valaha is hallottál.

A dal, amivel készültek, sokak kedvence. De ezekkel a hangszerekkel előadva, igazán egyedi fényben tűnik fel a Trónok harca hetedik évadának főcímdala! A kettőjük játéka tökéletes összhangban indul, majd egy gitárszóló varázsolja el a hallgatóságot.

A ritmus is lelassul, érzelmek húrjait szólaltatva meg csak azért, hogy ezekből táplálkozva újra a maximális intenzitást érje el. Csodálatos!