Ha nem szeretnél lemaradni tartalmainkról, akkor lépj be a Doily.hu exkluzív Facebook csoportjába!

Kórusban énekelni mindig is egy kihívás. Az iskolai zeneórákon sokan kipróbálhattuk, milyen pokoli nehéz elfújni a saját részedet, miközben a társaság másik fele egy teljesen más szakaszt énekel. De ha sikerül, az összecsengés a lehető leggyönyörűbb dolog, amit valaha is hallottál.

Miközben ezeket az énekeseket hallgatod, lehetetlen, hogy ne sóhajts fel a csodálattól!

Amennyiben hivatásos énekesek állnak össze egy kórusban, abból mindig csodálatos dolog származik. Ez történt az amerikai Got Talent idei évadában, amikor a Greater Works nevű kórus lépett színre. Az együttest DaNell Daymon vezeti, és a You’re The One That I Want című dallal készítette fel a csapatát, a Grease musicalből.

A meghökkentő létszámmal rendelkező kórus elfoglalta a helyét a színpadon, majd belekezdett az éneklésbe. A zsűri tátott szájjal hallgatta őket, majd felállt a székéből, és teljesen átszellemülve megadta magát e csoport pozitív erejének. A tagok közötti szótlan kommunikációtól felforrt a hangulat, és az az összhang, ami a rengeteg ember énekhangja között húzódott, teljesen lehengerelte a hallgatóságot.

A közönségesnek induló műsorszám gyorsan váltott át dinamikus, energiától vibráló produkcióvá. Nem meglepő, hogy a közönség vastapssal jutalmazta a formációt.