Ha nem szeretnél lemaradni tartalmainkról, akkor lépj be a Doily.hu exkluzív Facebook csoportjába!

Romlott az állapota a 27 éves portugál énekesnek, ezért Salvador Sobral, a idei Eurovíziós Dalfesztivál nyertese egy időre biztosan nem fog koncertezni, utolsó fellépése is szeptember 8-án volt, az Estoril-i Jardines del Casino-ban, a Cascais-i Nemzetközi Vásár keretében.

Az aranytorkú énekes, egyes sajtóértesülések szerint súlyos szívbeteg, és transzplantációra szorul, így ha időben nem találnak számára szívet, akár bele is halhat a betegségbe.

Ezt az ügynöke cáfolta, közölve, hogy Salvador sérvműtéten esett át, ami nem veszélyezteti sem az életét, sem pedig karrierjét.

Salvador nyáron nagyszabású turnézásba kezdett annak érdekében, hogy népszerűsítse Excuse Me című albumát, de már augusztusban, az orvosok javaslatára meg kellett szakítania a koncertsorozatot, és most úgy néz ki énekesi pályafutását is meghatározatlan időre be kell fagyasztania, “törékeny egészségi állapota” miatt. Salvador korábban azon sajtóorgánumokat is kritizálta, amelyek arról írtak, hogy betegsége annyira súlyossá vált, hogy az orvosok szerint mindössze 3 hónapja maradt hátra.

Így egyelőre kérdés, hogy hol rejlik az igazság.

Salvador Sobral toronymagasan nyerte az idei énekversenyt, Amar pelos dois című balladája 758 pontot szerzett, így jövőre Portugália rendezheti meg a dalfesztivált.