Ha nem szeretnél lemaradni tartalmainkról, akkor lépj be a Doily.hu exkluzív Facebook csoportjába!

Jason Derulo nem bír nyugton ülni. Alig futott ki a Swalla című siker-szerzeménye, máris egy újabbal tartja sakkban a rajongóit. Ez az If I’m Lucky, ami szintén megkapó dallamokkal érkezik, és amint azt maga az énekes is elárulta, egy volt kapcsolatából táplálkozik.

Lyric video: Jason Derulo - If I’m Lucky

A felvételt egy dalszöveges videó kíséri, amelyben Jason és a táncosai zombikként lépnek színre, az általuk bemutatott koreográfia pedig mintha Michael Jackson Thriller-jét idézné. A kisfilm mindössze egy kedvcsináló a hivatalos videókliphez, mely nemsokára szintén a képernyőkre kerül.

„A dalt egy régi kapcsolat ihlette, melyben azt hiszed, minden oké, de közben kiderül, valamilyen okból kifolyólag mégsem működik a dolog. Léteznek ugyanis olyan személyek, akikkel igazán összeilletek, de ez mégsem elég.” – fogalmazott Jason Derulo, aki a továbbiakban a hivatalos videóról is szólt párat: „az ellentéte lesz az aktuális kisfilmnek abból a szempontból, hogy sokkal táncosabb és halál-centrikusabb lesz. Valójában a folytatása a jelenlegi klipnek, és pontosan ott fog elkezdődni, ahol a dalszöveges videó véget ér. Filmszerű lesz, míg a jelenlegi klip inkább egy tánc-produkció.” – árulta el a részleteket az énekes.

Az If I’m Lucky rajta lesz Jason Derulo következő nagylemezén, mely 777 címmel kerül majd a boltokba. Azért nevezte el így, mert „ez egy jackpot. Nemrég elértem a 100 milliós eladást, szóval úgy érzem, megütöttem a főnyereményt. Az életem egy valóra vált álom. (…) Ez egy sebezhetőséggel teli album, de vannak benne parti-pillanatok is bőven. Olyan, mint egy hullámvasút. (…) Azt hiszem, ez lesz az eddigi legjobb nagylemezem.” – áradozott az énekes.