Ha nem szeretnél lemaradni tartalmainkról, akkor lépj be a Doily.hu exkluzív Facebook csoportjába!

Gospel stílusú vadonatúj szerzeménnyel népszerűsíti második stúdióalbumát Sam Smith. A Too Good At Goodbyes egy hangulatos ballada, mely biztosan meghódítja a játszási listákat, akárcsak az énekes korábbi dalai. A kórus kíséretében Sam Smith kitárja a szívét a közönség elött, feltárva egy újabb szeletet önmagából.

3 évvel a debütáló nagylemeze után, a brit énekes egy lassú dallal tér vissza, melyet a magánélete ihletett. „Ez a dal rólam szól és egy olyan kapcsolatról, melyben egykor voltam. Az album viszont mégsem szól csak rólam. Nagyjából négy dalt írtam magamról, a többit más dolgokról, illetve személyekről az életemben, és olyan helyzetekről, melyeket az utóbbi időben átéltem.” – mesélte az énekes a Zane Lowe-nak adott interjúban.

A Too Good At Goodbyes Sam Smith második nagylemezének vezérdala, melynek premierje idénre várható. Egyelőre sem az album címét, sem pedig a dallistáját nem tudni, annyit viszont az énekes elárult, hogy örült ismét Jimmy Napes-szel dolgozni, ugyanazzal a producerrel, akivel együtt a Stay With Me és a Writings On The Wall című dalait is írta. A lemez várhatóan 10+4 felvételt tartalmaz, többek között egy duettet és egy Timbaland-koprodukciót.

Neked hogy tetszik Sam Smith visszatérő dala?