KezdőlapSzínesKirobbanó hanggal énekel, miközben az ajkai meg se mozdulnak. Ennek a lánynak...

Kirobbanó hanggal énekel, miközben az ajkai meg se mozdulnak. Ennek a lánynak a tehetségén ámul most a félvilág!

-

Érthetően és világosan beszélni, miközben az ajkaid nem mozdulnak, minden bizonnyal az egyik legritkább és legkülönlegesebb tehetség a világon! Csak a hasbeszélő emberek képesek erre, na meg az alábbi videóban szereplő kislány, aki rangos képviselője e szűkkörű közösségnek.

Kirobbanó hanggal énekel, miközben az ajkai meg se mozdulnak. Ennek a lánynak a tehetségén ámul most a félvilág!

Hirdetés

Darci Lynne Farmer az az aranyhajú kislány, aki még csak 12 éves, de máris óriási népszerűségnek örvend. Az oklahomai születésű csodabogár az America’s Got Talent tehetségkutatóban bukkant fel, és valami olyant mutatott, amit talán te is lehetetlennek képzeltél. Kedvenc marionettjével a kezében, Darci nemcsak hogy levette a zsűrit a lábáról, de a közönséget is sokkolta, a stúdióban és a képernyők előtt egyaránt.

A kislány vicces beszélgetésbe kezd Oscarral, a marionett-egérkével, a zsűri két női tagjáról. A párbeszédnek azonnal megjött a hatása: Mel B és Heidi Klum valósággal elolvadt, míg a nézőtéren is úrrá lett a jó hangulat. És akkor jött a meglepetés: Oscar nekifogott énekelni, természetesen Darci hasbeszélő hangján, de a lány szája mindvégig mozdulatlan maradt, a hangok viszont szabadon, erőteljesen áradtak szét a teremben! A The Jackson 5 Who’s Lovin’ You című dala kristálytisztán töltötte be a színpadot, lenyűgözve mindenkit a nézőtéren.

Hirdetés

Nézd meg Darci másik produkcióját: Mindenkit szavak nélkül hagyott ez a 12 éves kislány, mutatjuk miért

Darci Lynne Farmer tehetsége fantasztikus, és megérdemli, hogy világszerte elismerjék! Ezért is terjed a produkciója futótűzként a világhálón. Elképesztő, mily természetességgel és könnyedséggel énekel, miközben az ajkai meg se rezzennek! Ha nem látnánk, el sem hinnénk, hogy ilyesmi létezik.

https://www.youtube.com/watch?v=4ZlxuafIqp4

Hirdetés
Hirdetés

Színes

Hírek