Ha nem szeretnél lemaradni tartalmainkról, akkor lépj be a Doily.hu exkluzív Facebook csoportjába!

Szinte mindegyik felnőtt nő vissza tud emlékezni arra a korszakára, amikor szentül meg volt győződve, hogy ő a világ legcsúnyább teremtménye és ezen már semmi sem segíthet. Szerencsére, ahogyan az ember felnő, többé-kevésbé rájön, hogy tulajdonképpen mindenki szép a maga módján.

Pink megható módon győzte meg a 6 éves kislányát, hogy fogadja el önmagát olyannak, amilyen!

Ám egyszer, míg Pink a kislányával kocsikázott a városban, a platinalemezes énekesnő szíve hirtelen görcsbe rándult kislánya egyik mondatán, ugyanis a 6 éves Willow azt mondta az édesanyjának, hogy ő csúnyának érzi magát.

Habár a 6 éves kislány kívülről és belülről is igazán tüneményes, ezt sajnos ő nem így látja: „Úgy nézek ki, mint egy fiú hosszú hajjal.”– panaszkodta Willow.

Pink természetesen egyből agyalni kezdett: „Még csak 6 éves vagy… Honnan jött ez neked?” De ahelyett, hogy elkezdte volna győzködni a kislányát, hogy milyen szép, valami teljesen hihetetlent tett.

Pink karrierje minden pillanatában ikonikusan festett, a rá jellemző rövid hajjal, szőkés rózsaszínes tincsekkel, hajpántokkal stb. Így tehát, mikor szembesült kislánya felfogásával csak annyit kérdezett tőle: „Nos, mit gondolsz, én hogyan festek?”

Pink megható módon győzte meg a 6 éves kislányát, hogy fogadja el önmagát olyannak, amilyen!

Pink elmagyarázta kislányának, hogy ő sosem változtatna a külsején, csakhogy mások elvárásainak megfeleljen, mert ő így érzi teljesnek és boldognak magát.

Megható történetét az alábbi videóban meséli el, hogy hogyan is sikerült meggyőznie lányát, hogy fogadja el magát.